Penthouse

Sfeervolle royale penthouses  te koop en te huur in MasBango Beach Resort. Hier kunt u zorgenloos genieten van het heerlijke leven op ons prachtige eiland. De penthouses  bieden u maar liefst 175m2 woonruimte.

Omschrijving appartement

De penthouses  bieden u niet minder dan 175m2 woonruimte. Via een trap aan de zijkant van het gebouw komt u in een hal die toegang biedt tot een ruime en lichte woonkamer, en, via een glazen schuifpui, een royale overdekte woonporch. Vanuit zowel de woonkamer als de porch heeft u een onovertroffen uitzicht over het Spaanse Water en richting de Tafelberg. De nagenoeg altijd aanwezige passaatwind zorgt ervoor dat het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven is.

MasBango Beach Resort Penthouse Appartement
Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u een luxe semi-open keuken die voorzien is van een ontbijtbar, een Amerikaanse koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine.

Via de hal komt u in een volledige master suite met een luxueuze privé badkamer en inloopkast. Via een glazen schuifpui die uitzicht biedt over het Spaanse Water heeft u vanuit deze kamer direkt toegang tot de woonporch. Ook de tweede slaapkamer, met privé badkamer, is toegankelijk vanuit de hal.

Via een trap in de woonkamer gaat u naar een vide waar nog een derde slaapkamer met eigen badkamer en een open studeer of loungeruimte gelegen zijn. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning.

MasBango Beach Resort - Penthouse Appartement
De penthouses zijn verder voorzien van een separate was annex opbergruimte. Tenslotte hebben de woningen ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Plattegrond

Klik op de onderstaande plattegronden om deze full-size te bekijken.
MasBango Beach Resort Penthouse Floorplan - Main Floor

MasBango Beach Resort Penthouse Floorplan - Loft

Een penthouse kopen?

De penthouses zijn uitstekend geschikt als investeringsobject indien u ze na aankoop aanbiedt als huurwoning voor lange termijn. De vraag naar kwalitatief goede huurwoningen op Curacao is onveranderd hoog en de omgeving van Jan Thiel is een erg gewilde locatie.

Een penthouse huren?

Op MasBango Beach Resort worden voornamelijk ongemeubileerde, maar af en toe ook gemeubileerde huurappartementen aangeboden. De maandelijkse huur is onder meer afhankelijk van de locatie van het appartement, de ingangsdatum en de duur van de huurovereenkomst.