Over MasBango Beach Resort

MasBango Beach Resort is in 2008 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers. Het resort biedt plaats aan in totaal 24 appartementen in een zestal sfeervolle klassiek Caribische gebouwen. Deze zijn gelegen te midden van circa 8.000 m2 subtropische tuinen, met daarin een fraai aangelegd zwembad, heerlijke schaduwterrassen en een sprankelend wit prive strand.

Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Woningen worden alleen voor lange termijn verhuurd waarbij de minimale huurtermijn 12 maanden bedraagt.

Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang. Absoluut noemenswaardig is de uitstekende track record mbt de veiligheid van dit resort.

MasBango Beach Resort is in 2008 ontworpen door Jean Pierre Agniel en gebouwd door projektontwikkelaars Gert en zijn zoon Raymond Bongers.

Bewoners van MasBango Beach Resort hebben, indien beschikbaar, de mogelijkheid om een ligplaats voor een boot te huren. Stelt u zich eens voor dat u vanaf uw porch uw boot kunt zien liggen dobberen.

Vanuit MasBango Beach Resort bent u met twee minuten wandelen op het gezellige strand van de Caracasbaai waar u onder andere twee authentieke lokale restaurantjes vindt.

Het bekende restaurant De Kleine Wereld is zelfs nog dichterbij gelegen: direkt tegenover de ingang van het resort.

Binnen twee minuten met de auto bent u bij de Albert Heijn (Van den Tweel) supermarkt en het populaire Jan Thiel Beach, met de bekende beach clubs Zanzibar, Papagayo, Zest, leuke winkeltjes, een ijssalon, een casino, en sportschool The Challenge. In totaal zijn zo’n 15 verschillende restaurants binnen 2 minuten per auto bereikbaar.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
MasBango Beach Resort

loading map - please wait...

MasBango Beach Resort 12.081270, -68.867070 MasBango Beach Resort